Dobrodošli
Slikopleskarstvo Čerin

Barvanje Fasade -Izjemna kakovost slikopleskarskih storitev

Barvanje fasade –  Izjemna kakovost slikopleskarskih storitev za barvanje fasade je ključnega pomena za ohranjanje estetskega videza vaše stavbe. Naše podjetje se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami in vrhunskimi veščinami, ki zagotavljajo kakovostno in trajno rešitev za vašo fasado.

Nudimo vam celovito storitev barvanja fasade, ki vključuje natančno pripravo površine, izbiro kakovostnih barv ter strokovno izvedbo. Naš cilj je vaša popolna zadovoljstvo in fasada, ki bo zasijala v novi podobi.

Naši visoko usposobljeni slikopleskarji so strokovnjaki na področju barvanja fasade. Zanje je vsak detajl pomemben, zato se lahko zanesete na natančnost in kakovost njihovega dela.

Ob sodelovanju z nami boste deležni vrhunskih slikopleskarskih storitev, ki bodo izpolnile vaša pričakovanja in presegle standarde. Prepustite barvanje fasade v roke izkušenih mojstrov.

Zagotavljamo vam, da bo barva na vaši fasadi izjemne kakovosti in obstojnosti. S pravilno izbiro materialov in premišljeno tehniko barvanja fasade bomo poskrbeli za dolgotrajno lepoto vaše stavbe.

Barvanje Fasade –

Natančno izbrana barva, ki bo oživila vašo fasado

Izbor prave barve za vašo fasado zahteva natančnost in strokovno znanje. Pri tem vam stojimo ob strani s svetovanjem in predlogi, ki bodo vaši stavbi vdihnili novo življenje.

Naši slikopleskarji bodo skrbno preučili stil in arhitekturne značilnosti vaše stavbe ter vam svetovali glede izbire barv, ki se bodo najbolje podale k okolici in celotni podobi objekta. Za nas je vsak odtenek pomemben.

S pravilno izbrano barvo bomo poskrbeli za svež in estetski videz vaše fasade, ki bo pritegnil pozornost in znal pokazati eleganco in kvaliteto vaše stavbe.

Nudimo vam paletno izbiro barvnih odtenkov, ki bodo vaši fasadi podarili edinstven in privlačen videz. Prepustite nam izbiro barve, ki bo očarala in oživila vašo fasado.

Barvanje Fasade

Barvanje Fasade –

Izkušeni slikopleskarji za natančno in kakovostno delo

Pri barvanju fasade je ključnega pomena izkušen slikopleskar, ki bo poskrbel za natančno in kakovostno izvedbo. Naši mojstri svoje delo opravljajo s strastjo in izkušnjami, ki se kažejo v vrhunskih rezultatih.

 

Barvanje Fasade – Natančna izbira barv, strokovno delo in estetski končni videz. Zaživite fasado!

V svojem domu si želite kakovostno izvedeno barvanja , ki bo poudarilo estetski videz vaše hiše in ji podaljšalo življenjsko dobo? Pri Slikopleskarstvo Čerin vam ponujamo vrhunske slikopleskarske storitve, ki vključujejo natančno izbiro barv, strokovno delo in estetski končni videz. Zaživite fasado in ji podarite svež, privlačen videz, ki bo očaral vaše goste in sosed.

Barvanje Fasade -Natančna izbira barv

Pri barvanju fasade je ena od ključnih odločitev izbira prave barve. Naša ekipa vam bo svetovala glede izbire barv, ki se bodo najlepše ujemale z arhitekturo vaše hiše, okolico in vašimi željami. Nudimo vam pestro paleto odtenkov, tako da boste lahko izbrali popolno barvo, ki bo fasadi vdihnila novo življenje.

Barvanje Fasade -Strokovno delo

Pri slikopleskarstvu Čerin se zavedamo, da je kakovostno izvedeno delo ključnega pomena pri barvanju fasade. Naši strokovnjaki imajo dolgoletne izkušnje na področju slikopleskarstva in bodo poskrbeli, da bo barvanje fasade izvedeno natančno, brezhibno in v skladu z vašimi pričakovanji. Zaupajte nam in prepustite svojo fasado v varne roke.

Barvanje Fasade -Estetski končni videz

Po končanem delu boste navdušeni nad estetskim končnim videzom vaše fasade. Vsak detajl bo skrbno izveden, barve bodo enakomerno nanešene, in rezultat bo fasada, ki bo izstopala in pritegnila pozornost. Zagotavljamo vam, da bo vaša hiša z našimi slikopleskarskimi storitvami zasijala v novi luči.

Barvanje Fasade -Zaživite svojo fasado!

Nič ni lepšega od sveže pobarvane fasade, ki celotnemu domu vdahne novo energijo. Z našimi storitvami boste lahko uresničili svojo vizijo popolno pobarvane fasade, ki bo odsevala vašo osebnost in stil. Obnovite svojo fasado in ji povrnite sijaj, ki si ga zasluži.

Za več informacij o naših slikopleskarskih storitvah za barvanje fasade nas kontaktirajte še danes. Prepustite svojo fasado v roke profesionalcev in si zagotovite vrhunsko izvedbo ter estetski končni videz, ki vas bo navdušil. Zaživite fasado in ustvarite dom, ki bo očaral vse, ki ga obiščejo.

Barvanje fasade s pomočjo dvižne ploščadi ali odra

Kakovostno barvanje fasade za dolgotrajno zaščito

Kakovostno barvanje  je ključnega pomena za dolgotrajno zaščito vaše stavbe pred vremenskimi vplivi. Pravilno izbrana barva in pravilna tehnika nanašanja barve lahko podaljšata življenjsko dobo fasade za mnogo let. Pri izbiri barve je pomembno upoštevati tudi vrsto materiala, iz katerega je fasada narejena, saj nekatere vrste barv bolje prenašajo ekstremne vremenske pogoje.

Barvanje Fasade -Kako dvižna ploščad olajša barvanje fasade

Uporaba dvižne ploščadi je odličen način za olajšanje barvanja fasade. S pomočjo dvižne ploščadi je dosegljiv vsak kotiček fasade, kar omogoča enakomerno nanašanje barve brez nepotrebnega naprezanja. Delo je hitrejše, varnejše in kakovostnejše, saj lahko enostavno dostopate do višjih delov fasade, ki bi jih s klasičnim pristopom težje dosegle lestve.

Prednosti uporabe odra pri barvanju fasade

Odra so še ena odlična možnost za barvanje . Zagotavljajo stabilno delovno površino, kar omogoča natančnejše delo in večjo varnost pri delu na višini. Z odrom lahko enostavno premikate po obodu stavbe in hitro dosežete vsa potrebna mesta za barvanje. Poleg tega je montaža in demontaža odra preprosta, kar še dodatno olajša celoten postopek.

Izbor pravih barv za estetski videz vaše fasade

Pri izbiri barv za fasado je pomembno upoštevati videz okolice, arhitekturni stil stavbe in osebne preference. Ne glede na to, ali se odločite za žive barve ali nevtralne tone, je ključno, da barva ustreza celotnemu videzu vaše hiše. Prav tako je priporočljivo izbrati visokokakovostne fasadne barve, ki bodo ostale obstojne in živahne skozi leta.

Nasveti za uspešno barvanje fasade s pomočjo odra

Pri barvanju fasade s pomočjo odra je pomembno, da pred začetkom dela dobro pripravite površino – očistite jo, odstranite morebitne poškodbe in uporabite ustrezno zaščitno opremo. Pri barvanju pazite na vremenske pogoje, da se barva suši enakomerno in brez motenj. Ne pozabite tudi na redno vzdrževanje fasade, saj bo le tako ostala čista, privlačna in zaščitena.

Z uporabo pravih orodij, pristopa in barv lahko sami poskrbite za kakovostno in estetsko barvanje  svoje stavbe. Ne odlašajte in poskrbite za svež in privlačen videz vašega doma že danes!

SLIKOPLESKARSTVO ČERIN– za estetsko in kakovostno barvanje fasade vašega doma.

Zaupajte nam


Barvanje fasade- Idealne barve za zaščito vaše fasade

Pri izbiri barv za barvanje fasade je pomembno poskrbeti za njeno zaščito pred vremenskimi vplivi in obrabo. Najboljše barve za fasado so tiste, ki nudijo visoko odpornost proti UV sevanju, dežju in umazaniji. Priporočamo, da se odločite za kakovostne barve z dodatkom posebnih zaščitnih premazov, ki bodo vaši fasadi zagotovili dolgotrajno obstojnost.

Barvanje fasade- Najnovejše trendovske barve za revitalizacijo doma

Če želite svoj dom osvežiti in ga narediti bolj privlačnega, izberite najnovejše trendovske barve za barvanje fasade. Sodobne barve, kot so nežni pasteli, drzne žive barve ali elegantne zemeljske tone, lahko vaš dom preoblikujejo in mu vdahnejo novo življenje. Pustite se navdihniti in poskrbite za stilsko prenovo vaše hiše.

Barvanje fasade- Kako izbrati barve, ki bodo usklajene z okolico

Pri izbiri barv za barvanje fasade je pomembno upoštevati tudi okolico, v kateri se nahaja vaš dom. Barve naj se usklajujejo z naravnim okoljem, sosednjimi hišami ter lokalno arhitekturo. Izberite barve, ki bodo dopolnjevale okolico in vaši hiši dodale prefinjen in harmoničen videz.

Barvanje fasade- Kakovostne barve za dolgotrajno obstojnost fasade

Za dolgotrajno obstojnost fasade je ključnega pomena uporaba kakovostnih barv. Investicija v visoko kakovostne barve se vam bo dolgoročno obrestovala, saj boste prihranili pri morebitnih popravilih in obnovah. Izberite barve, ki so posebej razvite za zunanje površine in nudijo vrhunsko zaščito pred vremenskimi vplivi ter bodo ohranile svoj svež videz še vrsto let.

Barvanje fasade- Nasveti za ustvarjanje sodobnega videza vaše hiše

Za ustvarjanje sodobnega videza vaše hiše pri barvanju fasade izberite barve, ki so v skladu s trenutnimi modnimi smernicami in stilskimi trendi. Minimalističen pristop, kombinacija kontrastnih barv ali uporaba tekstur lahko vaši fasadi dodajo edinstven in sodoben videz. Pustite se navdihniti in ustvarite dom po svojem okusu.

Barvanje fasade- Pomembnost pravilne izbire barv za estetski videz

Pravilna izbira barv za barvanje  je ključna za estetski videz vaše hiše. Barve naj odražajo vaš osebni slog in karakter ter hkrati dopolnjujejo arhitekturne značilnosti vašega doma. Razmislite o barvni shemi, ki bo ustrezala vašim željam in okusu ter poskrbela za privlačen in estetsko dovršen videz vaše hiše.

Z izbiro pravih barv za barvanje fasade boste lahko ustvarili varno in privlačno bivalno okolje ter ohranili lepoto vašega doma za mnoga leta v prihodnosti. Ne pozabite, da je fasada prva stvar, ki jo opazijo mimoidoči, zato poskrbite, da bo vaš dom zasijal v najlepši luči.

—————————-     ——————————      ————————–

Barvanje fasade: Kako izbrati pravo barvo in tehniko

Barvanje fasade je eden najpomembnejših korakov pri prenovi ali vzdrževanju zunanjosti vaše hiše. Prava barva in tehnika ne le izboljšata estetski videz, temveč tudi zaščitita fasado pred vremenskimi vplivi. V tem članku bomo raziskali pet ključnih vidikov, ki jih je treba upoštevati pri barvanju fasade.

Izbira Prave Barve za Barvanje Fasade

Prvi korak pri barvanju fasade je izbira prave barve. Barvanje fasade zahteva premišljen izbor barve, ki bo dopolnjevala arhitekturni slog vaše hiše in okolico. Pri izbiri barve je pomembno upoštevati:

 1. Arhitekturni slog: Tradicionalne hiše običajno izgledajo najbolje v bolj umirjenih in klasičnih barvah, medtem ko si lahko pri sodobnih hišah privoščite drznejše odtenke.
 2. Okolico: Barva fasade naj se sklada z okoliškimi objekti in naravo. Če živite v urbanem okolju, bodo morda bolj primerne nevtralne barve, v ruralnem okolju pa lahko izberete naravne odtenke, ki se zlijejo z naravno krajino.
 3. Podnebje: V toplejših klimah so svetlejše barve bolj primerne, saj odbijajo sončno svetlobo in zmanjšujejo pregrevanje, medtem ko so temnejše barve primerne za hladnejša podnebja, kjer dodatno vpijanje toplote ni nezaželeno.

Priprava Površine za Barvanje Fasade

Preden začnete z barvanjem fasade, je nujno pravilno pripraviti površino. Nepravilno pripravljena površina lahko vodi do hitrega luščenja barve in slabše zaščite. Tukaj so ključni koraki za pripravo:

 1. Čiščenje: Odstranite vso umazanijo, prah, plesen in alge. Uporabite visokotlačni čistilec ali krtačo s trdimi ščetinami, odvisno od stopnje umazanije.
 2. Popravila: Zapolnite vse razpoke in luknje s primernim materialom za zapolnjevanje fasad. Preverite tudi morebitne poškodbe zaradi vlage ali insektov.
 3. Primer: Nanesite primer (osnovni premaz), ki bo zagotovil boljšo oprijemljivost barve in enakomernejšo pokritost. Primer je še posebej pomemben, če barvate čez starejšo, obrabljeno barvo ali neenakomerno površino.

Barvanje FasadeTehnike Barvanja

Barvanje fasade zahteva pravilno tehniko, da dosežete enakomeren in trajen rezultat. Obstaja več tehnik, ki jih lahko uporabite pri barvanju fasade:

 1. Valjanje: Valjanje je najpogostejša metoda, ki omogoča enakomeren nanos barve na večjih površinah. Uporabite valjček z dolgimi vlakni za hrapave površine in valjček s kratkimi vlakni za gladke površine.
 2. Ščetkanje: Uporabite krtačo za barvanje težje dostopnih območij in detajlov. Ščetkanje omogoča boljšo penetracijo barve v pore in razpoke površine.
 3. Razprševanje: Razprševanje je hitro in učinkovito za velike površine, vendar zahteva večjo natančnost in izkušnje. Prav tako je pomembno zaščititi okoliške površine pred neželenimi kapljicami barve.

Izbira Pravilne Barve za Barvanje Fasade

Ko izbirate barvo za barvanje fasade, morate upoštevati tudi vrsto barve. Obstaja več vrst barv, ki so primerne za različne vrste fasad in pogoje:

 1. Akrilne barve: So najbolj priljubljene zaradi svoje trajnosti, odpornosti na UV žarke in enostavnega čiščenja. Primerne so za večino tipov fasad.
 2. Silikatne barve: Primerne za zgodovinske stavbe in fasade, ki potrebujejo dihanje. So bolj odporne na vlago in preprečujejo nastanek plesni.
 3. Silikonske barve: Ponujajo odlično odpornost na vodo in so primerne za fasade v vlažnih podnebjih. So bolj elastične in preprečujejo razpoke zaradi temperaturnih sprememb.

Barvanje Fasade-Vzdrževanje in Obnova Po Barvanju

Po uspešnem barvanju fasade je pomembno redno vzdrževanje, da ohranite svež videz in zaščito. Tukaj so nasveti za vzdrževanje:

 1. Redno čiščenje: Čistite fasado vsaj enkrat letno z blagim detergentom in vodo. Tako odstranite prah, umazanijo in preprečite nastanek plesni in alg.
 2. Preverjanje poškodb: Redno preverjajte fasado za morebitne razpoke, luščenje barve ali poškodbe zaradi vlage. Hitro popravilo majhnih poškodb prepreči večje težave.
 3. Obnova barve: Vsakih 5-10 let obnovite barvanje fasade, odvisno od pogojev in izpostavljenosti vremenskim vplivom. Pravočasna obnova barve bo zagotovila dolgotrajno zaščito in svež videz vaše hiše.

 

Barvanje fasade je ključen korak pri vzdrževanju in izboljšanju zunanjosti vaše hiše. S pravilno izbiro barve, temeljito pripravo površine in uporabo ustreznih tehnik lahko dosežete trajen in estetsko privlačen rezultat. Redno vzdrževanje po barvanju fasade bo zagotovilo dolgotrajno zaščito in ohranilo svež videz vaše hiše. Ne pozabite, da je barvanje fasade naložba, ki se vam bo obrestovala v obliki lepše in bolj zaščitene hiše.

Barvanje fasade – Vrhunska kakovost barvanja fasade po ugodni ceni

BARVANJE FASADE – Pri slikopleskarstvu  Čerin  smo specializirani za vrhunsko kakovost barvanja fasade po izjemno ugodni ceni. Naša ekipa strokovnjakov se zavzeto loti vsakega projekta, zagotavljajoč brezhiben rezultat, ki bo vaši fasadi povrnil nekdanji sijaj. Prepustite nam svoj dom in poskrbeli bomo, da bo vaša fasada zasijala v novi preobleki. Naše storitve so cenovno ugodne, a hkrati ohranjajo visok standard kakovosti, ki ga pričakujete.

Izberite naše slikopleskarstvo  za barvanje fasade in se prepričajte o vrhunski kakovosti naših storitev, saj smo prepričani, da boste nad rezultatom več kot navdušeni. Ne glede na stanje vaše fasade, se lahko zanesete na naše izkušene mojstre, ki bodo poskrbeli za temeljito pripravo in natančno izvedbo barvanja. Vaš dom bo zasijal v novi luči, vi pa boste prihranili s ceno, ki se giblje med 14 in 20 evri za kvadratni meter.

Barvanje fasade – Raznolike možnosti barvanja fasade med 14 in 20 evrov za m2

BARVANJE FASADE -Naše Slikopleskarstvo  vam nudi številne raznolike možnosti barvanja fasade po izjemno ugodni ceni med 14 in 20 evrov za kvadratni meter. Bilo da želite klasično belo fasado ali pa se odločate za živahne barve, smo tu, da vam pomagamo uresničiti vaše želje. Naša ponudba zajema širok spekter barvnih odtenkov in vrhunske materiale, ki bodo poskrbeli za trajno zaščito vaše fasade.

Poleg tega, da ponujamo kakovostno barvanje fasade, smo tudi prilagodljivi vašim željam in potrebam. Kontaktirajte nas še danes in skupaj bomo izbrali najboljšo rešitev za vaš dom. Slikopleskarstvo Čerin  – vaš partner za barvanje fasade, kjer kakovost in ugodna cena združujeta moč in lepoto.

Pričarajte si mavrico v vaših prostorih !

Barvanje fasade – izvedbo prepustite strokovnjakom

Barvanje fasade je pomemben korak pri osvežitvi videza vaše stavbe in zaščiti pred vremenskimi vplivi. Pri tem ključnem delu je izjemno pomembno, da izvedbo prepustite strokovnjakom, ki imajo potrebno znanje za barvanje fasade, izkušnje in opremo za kakovostno opravljeno delo. S pravilno izbiro barv, premazov in tehnik barvanja bo vaša fasada ohranjala svoj sijaj in funkcionalnost skozi leta.

 S kuriranim pristopom boste lahko prepričani v estetsko dovršen rezultat, ki bo trajal dolgo časa in izpolnil vaša pričakovanja glede videza in zaščite fasade.

Pokličite in si zagotovite svoj termin

gsm 031 590 507

 

Slikopleskarske storitve
Pleskanje stanovanja ali hiše
Barvanje fasad
Barvanje napušča
Suhomontažne predelne stene
Pleskanje kovinskih ograj in nadstreškov
Uporabljamo le kvalitetne materijale , ki so nujni pogoj za obstojnost.
Kaj delamo ?
slikopleskarstvo lerin