Dobrodošli v svetu pleskanja fasade

  > Nazaj na stran <

Pleskanje fasade – V svetu  je ključnega pomena uporaba visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno zaščito in estetski videz vašega doma. Priprava fasade pred samim postopkom pleskanja je ključnega pomena, saj od tega je odvisen  končni rezultat. V nadaljevanju si bomo podrobneje ogledali korake pri pripravi fasade, najpogostejše napake, ki se pojavijo pri pleskanju, ter pomembnost izbire prave barve za fasado.

Kakovostni materiali za pleskanje fasade

Pri pleskanju fasade je izjemnega pomena uporaba kakovostnih materialov. Barve in premazi z visoko UV obstojnostjo ter odpornostjo na vremenske vplive bodo poskrbeli za dolgotrajen in privlačen videz vaše fasade.

Koraki pri pripravi fasade za pleskanje

Pred samim postopkom pleskanja je ključno temeljito očistiti in pripraviti fasado. Odstranitev starih premazov, sanacija morebitnih poškodb ter izravnava površine so le nekateri izmed korakov, ki jih je potrebno upoštevati.

Najpogostejše napake pri pleskanju fasade

Med najpogostejše napake pri pleskanju fasade sodijo nepravilna priprava podlage, napačna izbira barv, nepravilna tehnika nanašanja barve ter uporaba nekakovostnih materialov. Zato je pomembno, da zaupate strokovnjakom, ki imajo izkušnje na tem področju.

Pokličite zdaj in si zagotovite svoj termin     031 590 507